Mesto isporuke poručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.Isporuku proizvoda poručenih na https://rasveta-wlight.rs/  vrši kurirska služba D express, na teritoriji Republike Srbije, radnim danima u periodu od 8 do 17 časova, na adresu primaoca pošiljke.U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je verovatnoće da nemamo sve artikle na jednom mestu, zbog čega ćete porudžbinu dobiti u roku od 7 do 10 dana .Nakon obrade porudžbine, na vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine.

Rok isporuke

Po Zakonu o zaštiti potrošača, član 32 – Trgovac je dužan da u roku od 30 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorija izvrši isporuku robe.Okvirni rok isporuke je oko 7 radnih dana. O tačnom roku isporuke, kupac će biti obavešten putem maila ili telefonom na broj koji je ostavljen u porudzbenici.Rok isporuke može biti i duži od navedenog (7 radnih dana), u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl.Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Preuzimanje pošiljke od strane kupca

Preuzimanje pošiljke je moguće lično na adresi prodavnice W Light rasveta, Zrenjaninski put 26i, Beograd ili putem Kurirska službe D express. D expres isporučuje pošiljke u periodu od 8 do 17h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broju telefona navedenom prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, kurir će Vas pozvati kako biste dogovorili novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.
Prilikom preuzimanja pošiljke vizuelno pregledajte paket. Ukoliko primetite da je paket značajno oštećen i posumnjate da je i proizvod oštećen, odmah pozovite D expres na 0113313333 i prijavite oštećenje paketa. Obavestite nas o status pošiljke pozivom na broj  0655268181

Cena isporuke

Za sve porudžbine, bez obrira na količinu poručene robe, cena dostave iznosi 350 RSD.

PLAĆANJE

Načini plaćanja:

-Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun , uz obavezno navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji se generiše prilikom naručivanja. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking)
Kad uplata bude vidljiva na našem računu, šaljemo Vam narudžbinu.

– Gotovinsko – pouzećem
Prilikom preuzimanja paketa plaćate iznos naručene robe.

Nakon potvrde porudzbine bićete obavešteni o tačnom roku isporuke. Nakon toga možete izvršiti uplatu ukoliko ste se odlučili za plaćanje preko računa ili sačekati da vam stigne paket i platiti pouzećem prilikom preuzimanja robe.

Back to Top