Rok za zamenu

Zamenu artikla možete obaviti u roku od 14 dana od trenutka prelaska artikla u Vaše vlasništvo.

Zamena

U slučaju da ste nakon prijema artikla utvrdili da smo Vam poslali pogrešan ili eventualno oštećen artikal, zamenu ovog artikla možete izvršiti na sledeći način:Kontaktirajte nas preko telefona 0655268181 ili putem imejla: wlight.rasveta@gmail.com a mi ćemo izvršiti najavu kurirskoj službi da preuzme pošiljku od Vas.Uz robu koju nam vraćate, pošaljite i račun, odnosno dokaz o kupovini, sa naznakom problema koji je nastao.

Zamena artikla za drugi

Uslov da izvršite zamenu artikla je da cena zamenskog artikla bude ista ili veća od cene artikla koji želite da zamenite.Da biste realizovali zamenu, molimo Vas da nas kontaktirate putem maila ili telefona, kako bismo Vam dali detaljna uputstva za zamenu.U ovom slučaju, artikal nam šaljete bilo kojom kurirskom službom o Vašem trošku.Artikal nam šaljete na adresu sa računa (Zrenjaninski put 26i, Beograd), uz račun, odnosno dokaz o kupovini.Dostava zamenskog artikla takođe ide o Vašem trošku.

Rok za realizaciju zamene

Rok za realizaciju zamene artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema vraćenog artikla.

Troškovi isporuke

Troškove isporuke, prilikom zamene artikla, snosi kupac, osim u slučaju kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.

NAPOMENA

Vašom potvrdom porudžbine, odnosno klikom na dugme PORUČITE – na stranici za kupovinu, saglasni ste sa uslovima zamene artikla.

 

Back to Top