IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI KORISNIKA

W LIGHT RASVETA pr  poštuje privatnost svakog posetioca. Svi podaci o posetiocu neće biti dostupni nijednoj osobi van W LIGHT RASVETA pr  . U ime PREDUZEĆA, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Kao pojedinac imate pravo da saznate koji podatak o Vama posedujemo i promenite ga ukoliko je neophodno. Takođe imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Preduzećemo sve mere kako bismo ispunili vaše zahteve.

Prikupljanjem ovih podataka W LIGHT RASVETA pr  postiže sledeće:
* Olakšava Vam korišćenje stranice time što nećete morati da upisujete podatke više od jednog puta.
* Pomaže nam da prosledimo informacije i obaveštenja brže.
* Pomaže nam da Vam obezbedimo tekstove sa sadržajem koji je za Vas bitan.
* Brže ćete moći da pronađete usluge ili informacije koje ima i pruža W LIGHT RASVETA pr  .
* Obaveštavamo Vas o novim proizvodima, posebnim ponudama, novim informacijama i drugim novim uslugama za koje W LIGHT RASVETA  smatra da Vas interesuju.

Back to Top